Direktør Carsten Richardt fra butikskæden Bo Grønt:


 Det handler først og fremmest om tillid, når man beder en ekstern konsulent om at løse problemer i regnskabsafdelingen.

Den tillid havde jeg fra et tidligere samarbejde til Flemming Uno Nielsen, da jeg skulle have undersøgt og løst interne regnskabsmæssige problemer. Og den tillid har han til fulde levet op til, og han har endnu en gang understreget, at hans tilgang til opgaven passer fint med mine forventninger.

Sagen er den, at jeg havde bortvist en medarbejder, fordi jeg havde mistanke om, at vedkommende bevidst havde udnyttet sin position i regnskabsafdelingen. Flemming Uno Nielsen fik hurtigt styr på bogholderiet og processerne i det, og det viste sig, at den bortviste medarbejder havde begået bedrageri for ca. 950.000 kr. Sagen er meldt til politiet, og den tidligere medarbejder har accepteret at betale pengene tilbage. Flemming Uno Nielsen er dermed kommet på en længerevarende opgave med bl.a. at få afstemt alle leverandører, finde ud af, om vi har fået de indtægter, vi skal have, samt udarbejde et nyt, forenklet og mere sikkert system. Det vil på sigt spare os tid og gøre de bogholderimæssige opgaver nemmere at overskue.

Styrken ved Flemming Uno Nielsen er dels hans ubestridelige faglige kompetencer, dels at han ikke taler folk efter munden. Han siger tingene, som de er. Han fortæller sandheden på godt dansk, så man kan forholde sig til den og reagere derefter. Det kan mange andre lære af! Hans resultatorienterede arbejde er det hele værd.

The Fun,D Management Co Aps · C/O Pixl Aps · Lille Strandvej 1A · 2900 Hellerup · Tlf.  (+45) 61 67 23 64